Készleten lévő és hamarosan érkező szabad autók

Egy kis betekintés a portánkra, avagy ezek vagyunk mi az Amerikai Vasak.

2018-ban kezdtük - a Ford Solymár égisze alatt - a Shelby Europe modellekkel, aztán érkeztek szép sorban az F-150, Edge ST, Lincoln és GT500 modellek. 2021 közepétől pedig szélesedett és folyamatosan bővül a portfólió Amerikai Vasak név alatt Ford Bronco, Dodge, RAM és GM modellekkel, mint a Cadillac, Chevrolet, GMC. Továbbá érkeznek Jeep és Corvette modellek is.

Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is!

Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel!

Ford F-150 Limited 3.5 V6 Full-Hybrid bemutató.

**Hibrid F-150: A 3,5 literes PowerBoost hajtáslánc 430 lóerejére és a 773 Nm nyomatékára jogosan büszke a Ford, hiszen egyetlen korábbi F-150 sem volt ennyire erős. Az EcoBoost motor mellé egy 10-sebességes automata váltót, és egy ebbe épített 47 lóerős villanymotort tettek. A 1,5 kWh-s lítiumionos akkumulátor fékezésnél töltődik.

Nézze meg a speedzone-nál járt tesztautónk bemutatóját Vályi Pista előadásában.

Ford Expedition

*Az ár Forintban értendő, tartalmazza a 27% ÁFA-t, a 3 év/100.000km garanciát, a regisztrációs adót, de az üzembehelyezés és illetékek költségeit nem!

Ram 1500

*Az árak Forintban értendők, tartalmazzák a 3 év/100.000km garanciát és regisztrációs adót, de az üzembehelyezés és illetékek költségeit nem!

RAM 1500 TRX bemutató.

A RAM 1500 TRX ugyanolyan brutálisan néz ki, mint a Ford F150 Raptor, csak ezt bő 250 lóerővel több mozgatja. A TRX-ben 6,2 literes, V8-as motor dolgozik 702 lóerővel és 880 Nm forgatónyomatékkal. A TRX modellbe több újdonság került: aktív csillapítású felfüggesztés; egyedi hűtőrács és csomagtér RAM jelvények; LED-es fényszórók és hátsó lámpák; szélesített hátsó sárvédők; méretes kétoldali kipufogóvégek. A hátsó differenciálmű elektronikusan zárható, mind a négy kerék állandóan hajtott. Külön a TRX-hez fejlesztették ki a vegyes használatra szánt abroncsokat. A 60 mérföldes óránkénti (96km/óra) sebességre 4,5 másodperc alatt gyorsul fel; 10,5 másodperc után már 160 km/óránál jár ez a nagyvas, a végsebesség 190 km/h.

RAM 1500 Rebel G/T bemutató

Mi különbözteti meg a G/T-t a RAM 1500 családjában?

A G/T-t többek között az egyedi kipufogórendszer, a kormányra szerelt váltófülek, valamint a hideglevegő-beszívó nyílás emelik ki. A RAM 1500 Rebel G/T továbbfejlesztett lengéscsillapítókkal és elektronikusan záródó hátsó differenciálművel is rendelkezik. A modellt kényelmes, sportos kagylóülésekkel és vonzó, egyedi varrott G/T logókkal ajándékozták meg. A Rebel G/T érdeklődők a luxus, a technológia, a megbízhatóság és a teljesítmény örvendetes kombinációjára számíthatnak.

Nézze meg a bemutató videónkat!

Dodge Durango

*Az ár Forintban értendő, tartalmazza a 27% ÁFA-t, a 3 év/100.000km garanciát, a regisztrációs adót, de az üzembehelyezés és illetékek költségeit nem!

Chevrolet

* Az árak Forintban értendők, tartalmazzák a 3 év/100.000km garanciát, a regisztrációs adót, de az üzembehelyezés és illetékek költségeit nem!

Chevrolet Silverado 1500 High Country bemutató

A modellfrissítés igencsak jól sikerült, mely merész, új megjelenést és jobb funkcionalitást kölcsönöz a Silverado-nak. Felújított belseje pedig egy 13,4 hüvelykes képátlójú infotainment érintőképernyőt kapott, amely alapfelszereltség a High Country modelleken.

Nézze meg a bemutató videónkat!

Jeep Wagoneer

*Az ár Forintban értendő, tartalmazza a 27% ÁFA-t, a 3 év/100.000km garanciát, a regisztrációs adót, de az üzembehelyezés és illetékek költségeit nem!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti modellekre vonatkozó megadott árak tájékoztató jellegűek, a jelenlegi árlisták alapján készültek és a megadott konkrét modellekre vonatkoznak. A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk. Tájékoztatásunk nem teljes körű, további részletekért és szerződésmintáért keresse értékesítő kollégánkat! Ajánlattételnek kizárólag az értékesítő kollégánk által írásban átadott, vagy megküldött ajánlat minősül, a fenti hirdetések tájékoztató jellegűek. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

Felkeltettük érdeklődését?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne? Kérjük keresse Balogh Gábor értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: +36 30 363 3507, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM, Dodge, Cadillac, Chevrolet és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 30 363 3507, Szerviz bejelentkezés: +36 20 261 9239, Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.