Jeep Grand Wagoneer

A Jeep Wagoneer a legendás Jeep márka egyik legikonikusabb modellje, amelyet először 1963-ban mutattak be. Azóta a Jeep folyamatosan fejleszti és frissíti a modellt, hogy megfeleljen a változó igényeknek és a legújabb technológiáknak.


A legújabb Jeep Wagoneer modell egy kifinomult, luxus-SUV, amely a legmodernebb technológiákkal és a legelegánsabb belső térrel rendelkezik. Az autó két verzióban kapható, a Wagoneer és a Grand Wagoneer, amelyek különböző méretűek és felszereltségűek.

Grand Wagoneer

A Grand Wagoneer nagyobb méretű, luxus szabadidő-autó, mely magasabb minőségű anyagokból készül, éppen ezért az ára is magasabb. Kiemelkedő teljesítményt kínál a magasabb minőségű motorja és futóműve miatt és számos luxus jellegű funkciót tartalmaz, beleértve a fejlett infotainment rendszert, a vezetést segítő technológiákat és a magasabb szintű biztonsági funkciókat.


Összességében a Jeep Wagoneer és a Grand Wagoneer két különböző típusú, de rokon jármű, amelyek különböznek méretükben, minőségükben, árukban, teljesítményükben. Ezáltal más funkciót is töltenek be. A Grand Wagoneer a luxus szabadidő-autók kategóriájába tartozik, míg a Wagoneer a családok számára tervezett nagyobb méretű SUV.

Készleten lévő Jeep Wagoneer ajánlatunk >>

.jeep g wagoneer front jeep g wagoneer backjeep g wagoneer m1 

Alapok

Az autó alapja a Ram 1500 pick-up truck, amelynek köszönhetően kiváló menetteljesítményt és teherbírást biztosít. A motorválasztékban 3.0 literes V6-os diesel, 5.7 literes V8-as benzin és 6.4 literes V8-as benzin opciók állnak rendelkezésre, amelyek kiváló teljesítményt és hatékony fogyasztást nyújtanak.
Az autó a fenntarthatóságot is szem előtt tartva elektromos támogatással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb távolságok megtételét anélkül, hogy benzint kellene tankolnia.


jeep g wagoneer m2A belső terét a luxus jegyében alakították ki. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek kényelmes utazást biztosítanak. Az autó számos kényelmi funkcióval rendelkezik, beleértve a vezető által vezérelhető klímaberendezést, a nagyméretű infotainment rendszert és az állítható üléseket.


A biztonsági funkciók kiemelkedőek. Megtalálható benne a parkolási asszisztenst, a 360 fokos parkolókamera, a tolatóradar és a sávelhagyás-figyelmeztető rendszert. Az autó aktív biztonsági funkciókkal is rendelkezik, beleértve a sebesség- és távolságtartó automatikát, az automatikus fékezést, az ütközés elkerülő rendszert, hogy csak néhányat említsünk.


A Jeep Wagoneer új modellje igazi klasszikus amerikai autó, mely most ismét visszatér a piacra. A legendás terepjáró több mint 50 év után most újra elérhető és korszerűbb, modernebb technológiákkal van felszerelve.


Az új Wagoneer a luxus és a teljesítmény egyvelegét képviseli. A belső tér kényelmes és stílusos, a vezető ülés minden irányba elektromosan állítható, a hátsó ülések pedig masszázs funkcióval vannak felszerelve. Az új infotainment rendszer képes az okostelefonos alkalmazások használatára, beleértve a navigációt, a zenelejátszást, és a kapcsolatot más eszközökkel.


A Wagoneer teljesítménye is lenyůgöző. Az Amerikaivasaknál lévő modellt a 6,4 literes V8-as benzinmotor hajtja, mely a Jeep Wagoner legújabb modelljének egyik legfontosabb változata. A motor 471 lóerős teljesítménnyel bír és a maximális forgatónyomatéka is impozáns, akár 624 Nm. Ennek köszönhetően az autó kiváló teljesítményt nyújt. A 0-100 km/h gyorsulást 6,2 másodperc alatt prezentálja, míg korlátozott végsebessége 200 km/h.


A 6,4 literes V8-as benzinmotor kiváló vezetési élményt nyújt, valamint jelentősen hozzájárul a Jeep Wagoner sokoldalúságához. A motor képes a magas szintű teljesítmény elérésére, miközben még mindig kiváló fogyasztást biztosít. Az autó jól használható a városi forgalomban, ugyanakkor a terepen is remekül teljesít.


A motor modern technológiákkal van felszerelve, amelyek képesek optimalizálni a teljesítményt és csökkenteni a fogyasztást. A Start-Stop rendszer például a motor leállításával és újraindításával csökkenti a fogyasztást, miközben a belső égésű motor optimalizálásával a károsanyag-kibocsátás is alacsonyabb szintre csökkenthető.


Az autósok és a Jeep rajongók számára a 6,4 literes V8-as benzinmotor nagyszerű lehetőséget kínál a kiváló teljesítmény és a vezetési élmény elérésére. Az új Jeep Wagoner egy igazán különleges autó, amely a modern technológia és a klasszikus stílus egyvelegét képviseli. Ez az autó biztosan meghódítja a szíveket.

jeep g wagoneer m4jeep g wagoneer m3 jeep g wagoneer m8

 

  

Belső

A Jeep Wagoner belső terét a minőségi anyagok és a kiváló kézműves munka jellemzi. Az ülések kényelmesek és nagyszerű üléspozíciót biztosítanak. A bőr borítású kárpit a magas minőséget sugározza, és a belső világítás is lenyűgöző és praktikus. Az ülések elöl és hátul is elektromosan állíthatóak, így a vezető és utasok számára is a kívánt fokú kényelem biztosítható.


A műszerfal modern és egyszerű, a kijelzők világosak és könnyen olvashatók. A kormánykerék kényelmesen forog a kézben és a vezetőnek többféle beállítás áll rendelkezésére a vezetési élmény optimalizálása érdekében. Az infotainment rendszer kiváló minőségű és egyszerűen használható, a hangszórók pedig kristálytisztán adják vissza a zenét.


A csomagtér nagyszerűen használható, a bepakolás könnyen és kényelmesen végezhető. Az autóban elég hely van az utasoknak, a csomagoknak és a sporteszközöknek egyaránt. Az autó belső terének tervezésénél a fő szempont egyértelműen a luxus és az utasok kényelme volt. Mindent megtettek annak érdekében, hogy a vezetés kellemes és kényelmes legyen.

jeep g wagoneer m10jeep g wagoneer m7

jeep g wagoneer m11

 

 

 

 

Akiknek ajánljuk

Magyarországon a Jeep Wagoner legújabb modelljét olyan embereknek ajánljuk, akik magas minőségű és kényelmes autót keresnek és fontos számukra a vezetési élmény. Az autó kiváló választás lehet a családok számára, mivel nagy belső terének és tágas csomagterének köszönhetően sok hely van a gyerekeknek, a csomagoknak és a sporteszközöknek egyaránt.


Az autó az aktív pihenést keresők számára is kiváló választás lehet, hiszen a magas szintű kényelemmel és a modern technológiával együtt nagyszerű vezetési élményt kínál. A tágas belső térnek és kényelmes üléseinek köszönhetően a hosszabb utak sem jelentenek problémát, így a célállomásra kényelmesen és frissen érkeznek meg az utasok.


Végül, ez az autó nagyszerű választás lehet azoknak is, akik magas minőségű és kényelmes autót keresnek. Fontos számukra a stílusos megjelenés. Az egyszerűen és stílusosan tervezett belső terének köszönhetően vezetni is egy igazi élmény lesz.

Összességében a Jeep Wagoner legújabb modellje kiváló választás lehet a családok, az aktív pihenést keresők, valamint azok számára, akik magas minőségű és kényelmes autót keresnek stílusos megjelenéssel.

 

TELJES KÖRŰ SZERVIZELÉS, KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS ÉS DIAGNOSZTIKA KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉSSEL

Minden az Amerikaivasak által forgalmazott járműre teljes szervizhátteret biztosítunk, mely magában foglalja a modellekre jellemző kötelező szervizeljárást, valamint meghibásodott járművek javítását. Vállaljuk továbbá amerikai autók teljes körű szervizelését és közvetlen gyári alkatrészellátását a legrövidebb határidővel.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, diagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszereltek Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Megbízható és átlátható szerviz programot kínálunk, hogy teljes biztonságban tudhassa autóját.
Karosszéria ügyintézés tekintetében is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szerződéses viszonyban állunk a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal, így a helyi kárfelvételre az esetek többségében jogosultak vagyunk.

KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉS GARANCIÁVAL

Az amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokban autójának VIN azonosítása és robbantott ábrás alkatrész keresés után - az esetek többségében - rövid átfutási idővel vállaljuk az alkatrészek, tartozékok beszerzését. Alkatrész árajánlatot 24 órán belül adunk holland partnerünk segítségével.

DIAGNOSZTIKAI RIPORt
BIZTONSÁGOS AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

Mindannyian tudjuk, hogy ma a hibakód olvasás már nem elegendő. Gyári támogatású programjaink segítségével a hibakód-kiolvasást követően megtaláljuk a jármű hibáit és javítjuk, cseréljük a meghibásodott alkatrészeket.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, autódiagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszerelt Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Az autódiagnosztikai program segítségével hibakód-kiolvasást és törlést, a gyár által a programban javasolt szoftver- és programfrissítéseket, továbbá a visszahívásokat is elvégezzük.

Az általunk értékesített új, amerikai modellek mindegyikére (Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, GMC) 3 év/100.000 km garanciát biztosítunk.
Továbbá a Shelby Europe minden Shelby F-150, Shelby Mustang és Tuscany modellre 2 év/50.000 km garanciát biztosít!

Szervizeltetné amerikai autóját?
Keresse fel kollégáinkat, akik időpontot egyeztetnek Önnel.

jeep g wagoneer backjeep g wagoneer frontjeep g wagoneer m1jeep g wagoneer m2jeep g wagoneer m3jeep g wagoneer m4jeep g wagoneer m5jeep g wagoneer m6jeep g wagoneer m7jeep g wagoneer m8jeep g wagoneer m9jeep g wagoneer m10jeep g wagoneer m11

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 472 3897, +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.