A Chevrolet egyik legismertebb modellje, a Suburban immár 85 éve van jelen az autópiacokon. Az amerikai autógyártó a nagy családi autók piacának meghatározó szereplője, és a Chevrolet Suburban RST 4x4 5.3 V8 az egyik legnépszerűbb SUV-k közé tartozik, amely egyszerre biztosítja a kényelmet, a stílust és a teljesítményt.

Az autó formatervezése ötvözi az eleganciát és az erőt, a hatalmas méreteket és az ötletes részleteket. A Suburban 2021-es modelljének hatalmas, agresszív hűtőmaszkja és dinamikus kialakítása azonnal felismerhetővé teszi a márkát. Oldalsó vonalai ugyanakkor biztonságot sugallnak, amelyeket a jellegzetes, nagyméretű ablakok hangsúlyoznak.

A Chevrolet Suburban belső kialakítása is nagyon praktikus, széles utas- és csomagteret kínálva. Az utasok a legnagyobb kényelmesen utazhatnak, miközben a hatalmas csomagtérnek köszönhetően szinte bármit be lehet pakolni, amit csak szükséges. Utasterében a kényelmes, bőrbevonatú ülések teszik még élvezetesebbé az utazást.
A Suburban RST modellben található erőteljes, 5,3 literes V8-as motor kiváló teljesítményt nyújt, melynek köszönhetően az autó könnyedén megállja a helyét akár az úton, akár azon kívül. Az autó 4WD meghajtása biztosítja a tökéletes tapadást bármilyen terepen.

Aktív biztonsági funkciói között szerepel a vészfék-asszisztens, a sávelhagyás-jelzés, az automata vészfék, a holttérfigyelő, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő és az adaptív sebességtartó automatika. Ezek a funkciók további biztonságot nyújtanak a sofőrnek és az utasoknak.
Amerikában rendkívül népszerű. Sok olyan család választja ezt a modellt, akik nagyobb kocsira vágynak. Emellett a turisták körében is népszerű, mivel kényelmes utazást kínál a hosszú utakon és az off-road kalandokon.

Ezen felül a Suburban RST 4x4 kivitelben az elektromos differenciálzárral rendelkező hátsó tengely garantálja a kiváló terepjáró képességeket, melynek köszönhetően a legnehezebb tereppel is képes megbirkózni.
Az 5.3 literes V8 motor 355 lóerőt és 518 Nm nyomatékot produkál, amely a hatfokozatú automata váltóval együtt könnyed és hatékony vezetést biztosít, nem beszélve annak élményéről.
Belső tere kényelmes és tágas, különösen a sofőr kényelmére tervezve. Az első ülések kényelmesek és jól támasztják a testet, az utasok pedig bőséges térrel rendelkeznek. Az érintőképernyővel felszerelt központi konzol könnyen kezelhető, és a vezetői környezet is kiválóan áttekinthető.
A Chevrolet Suburban RST 4x4 egy igazán kivételes jármű, amelynek kényelmes és praktikus belső tere, erős és hatékony motorja, valamint kiváló terepjáró képességei meggyőző érveket szolgáltatnak azoknak, akik nagy és sokoldalú járművet keresnek. A szabadidős aktivitások kedvelőinek, valamint nagy családoknak, csoportoknak, vagy akár cégeknek is ajánljuk ezt a járművet.

A Chevrolet a piac egyik megbízható és elismert autómárkája, és az RST 4x4 5.3 V8 modellje az egyik legjobb választás, ha valaki egy nagy és erős SUV-t keres, amely megbízható, tartós és stílusos. Magas minőségű anyagokból készült, és számos kényelmi funkcióval van felszerelve, mint például a vezetősegéd rendszerek és az infotainment rendszer.

A Chevrolet Suburban RST rendkívül versenyképes az SUV piacán, és számos kihívója van, mint például a Ford Expedition vagy a Toyota Sequoia. Azonban az autó remek ár-érték aránnyal rendelkezik, így megfizethetőbb, mint néhány versenytársa. Elérhető az Egyesült Államokban és más országokban is, többek között hazánkban a hivatalos forgalmazótól az Amerikaivasaktól.
A Chevrolet RST 4x4 kiváló választás azoknak, akik egy nagy, erős és megbízható SUV-t keresnek, amely kényelmes és jól felszerelt. Az autó különösen ajánlott nagyobb családoknak és azoknak, akiknek egy olyan autó kell, amely bírja a nehéz terheket, és mégis elegáns és stílusos megjelenést biztosít.


TELJES KÖRŰ SZERVIZELÉS, KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS ÉS DIAGNOSZTIKA KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉSSEL

Minden az Amerikaivasak által forgalmazott járműre teljes szervizhátteret biztosítunk, mely magában foglalja a modellekre jellemző kötelező szervizeljárást, valamint meghibásodott járművek javítását. Vállaljuk továbbá amerikai autók teljes körű szervizelését és közvetlen gyári alkatrészellátását a legrövidebb határidővel.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, diagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszereltek Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Megbízható és átlátható szerviz programot kínálunk, hogy teljes biztonságban tudhassa autóját.
Karosszéria ügyintézés tekintetében is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szerződéses viszonyban állunk a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal, így a helyi kárfelvételre az esetek többségében jogosultak vagyunk.

KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉS GARANCIÁVAL

Az amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokban autójának VIN azonosítása és robbantott ábrás alkatrész keresés után - az esetek többségében - rövid átfutási idővel vállaljuk az alkatrészek, tartozékok beszerzését. Alkatrész árajánlatot 24 órán belül adunk holland partnerünk segítségével.

DIAGNOSZTIKAI RIPORt
BIZTONSÁGOS AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

Mindannyian tudjuk, hogy ma a hibakód olvasás már nem elegendő. Gyári támogatású programjaink segítségével a hibakód-kiolvasást követően megtaláljuk a jármű hibáit és javítjuk, cseréljük a meghibásodott alkatrészeket.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, autódiagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszerelt Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Az autódiagnosztikai program segítségével hibakód-kiolvasást és törlést, a gyár által a programban javasolt szoftver- és programfrissítéseket, továbbá a visszahívásokat is elvégezzük.

Az általunk értékesített új, amerikai modellek mindegyikére (Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, GMC) 3 év/100.000 km garanciát biztosítunk.
Továbbá a Shelby Europe minden Shelby F-150, Shelby Mustang és Tuscany modellre 2 év/50.000 km garanciát biztosít!

Szervizeltetné amerikai autóját?

Chevrolet Suburban

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 472 3897, +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.