A GMC Yukon XL Denali az Egyesült Államokban készült nagy méretű, luxus SUV. Az autó kényelmes és praktikus. Sokféle funkcióval rendelkezik, például nagy térfogatú csomagtérrel, kényelmes ülésekkel és magas minőségű beltérrel. Az autó a General Motors márkáján belül a GMC márkához tartozik, és a Denali verzió a márka legfelsőbb szintű felszereltségét kínálja.

A GMC Yukon XL Denalit erős, nagy teljesítményű motorral szerelték, amely lehetővé teszi az autó nagy sebességű, nehéz terheléssel történő mozgatását. Modern biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve a légzsákrendszert, a stabilitáscsomagot és a parkolóasszisztens rendszert.

Belső tér

A GMC Yukon XL Denali belseje magas színvonalú és kényelmes. A legjobb minőségű anyagokból készült. Az ülések kényelmesek és tágasak, többféle beállítási lehetőséget kínálnak a vezető és az utasok számára. A belső térben található továbbá egy modern infotainment rendszer, amely lehetővé teszi a zenelejátszást, a navigációt és a kapcsolatot más eszközökkel.
A műszerfal elegáns és modern, melyet kiegészítettek egy nagyképernyős kijelzővel, ami segíti a vezetőt az autó funkcióinak kezelésében. Az autó továbbá többféle tárolórekeszt és pakolási lehetőséget tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az utasok számára a holmijuk eltárolását és elérését.
Összességében a GMC Yukon XL Denali belseje kényelmes, praktikus és magas színvonalú. A legjobb minőségű anyagokból készült. Az autó belseje a kényelem és a funkcionalitás legjobb példáját képviseli.

Motor

A GMC Yukon XL Denali jellemzően a 6.2 literes V8-as benzinmotorral van felszerelve, amely körülbelül 420 lóerőt és 460 Nm nyomatékot képes leadni. A 10 fokozatú automata váltóval segíti az autó hatékony mozgását.
Az összkerékhajtás lehetővé teszi a vezető számára, hogy az autót bármilyen időjárási körülmények között kezelje. A magas minőségű futómű garantálja a kényelmes és stabil mozgást, valamint a pontos irányíthatóságot.
Az autó tömege körülbelül 2,9 tonna, ami a nagy méretének és a magas minőségű anyagoknak köszönhető. Az autó 0-60 mph (96 km/h) gyorsulása körülbelül 6 másodperc, ami jónak számít a hasonló méretű és teljesítményű járművek között.

Különleges jellemzők

A GMC Yukon XL Denali számos különleges képességgel rendelkezik, amelyek kiemelik az autót a többi hasonló jármű közül.

Terepező képesség: Az autó jól teljesít a terepen, kiváló összkerékhajtással és változtatható (akár 5cm) hasmagassággal rendelkezik.

Terhelhetőség: Az autó nagy teherbírású, nagyméretű tárgyak és utánfutók vontatására is alkalmas.

Tágas utastér: A legtöbb utas szállítására alkalmas jármű között a Denali rendelkezis a legtágasabb utastérrel, amely kényelmes utazást biztosít.

Konfigurálhatóság: A legkülönfélébb igényeknek megfelelő konfigurálhatósággal bír, beleértve a hátsó ülések elrendezését, a csomagtér méretét és a felszereltséget.

Kényelmi funkciók: Különleges figyelmet szenteltek a vezető és az utasok kényelmét szolgáló funkciók meglétére, így rendelkezik a legmodernebb kényelmi rendszerekkel, mint a magas minőségű légkondicionáló rendszer, az infotainment rendszer, a hangrendszer és a navigációs rendszer.

Teljesítmény: Az autó erős és hatékony motorral rendelkezik, amely kiváló teljesítményt biztosít a vezetőnek. A Traction Select System lehetővé teszi, hogy gyorsan váltson a rendelkezésre álló vonóerő-konfigurációk között, beleértve a Sport módot, az Off-Road módot és a vontatási módot, hogy optimalizálja a hajtáslánc kalibrációit, a kipörgésgátló beállításokat és a stabilitásszabályozó rendszer kalibrációit a legkülönbözőbb terepen és vezetési körülmények között.

Rendelkezik az Active Response 4WD rendszerrel, mely segít a magabiztos manőverezésben csúszós úton, vagy terepen azáltal, hogy zökkenőmentesen juttatja el az optimális nyomatékot minden kerékhez a tapadás javítása érdekében.

Az alapfelszereltség része a Magnetic Ride Control, mely egy fejlett felfüggesztési rendszer, ami másodpercenként akár 1000-szer pontosan leolvassa az utat, így sima és kontrollált futást eredményez szinte bármilyen útfelületen.

A GMC Yukon XL Denali rendelkezik a "GMC Pro Grade Trailering" rendszerrel. Ez a rendszer biztosítja a jármű kiváló manőverezési képességét a nagyméretű vontatmányokra jellemző nehézségek kiküszöbölésére. A rendszer a vezető által beállított méret alapján számítja ki a jármű helyzetét, és a vezetőnek javaslatokat tesz a legjobb manőverezési módra.

A GMC Yukon XL Denali számos - akár 13 db - kameraképpel rendelkezik, hogy segítse a jármű vezetését és parkolását. Az alapfelszereltség része egy hátsó kamera, amely segíti a parkolást és a hátramenetet. A jármű további kamerákkal is rendelkezhet, például első kamera, oldalsó kamera, 360 fokos kamera, amelyek segítenek a jármű környezetének nyomon követésében és a biztonságos parkolásban.

Összegezve a GMC Yukon Denali XL magában hordozza a kiváló menetstabilitást, a kényelmet, a prémium minőségű alkatrészeket és anyaghasználatot, mely minden körülmény között együttesen szolgálja az utazók kényelmét és biztonságát. Ezen kívül számos tulajdonsággal rendelkezik, mely kiemelten megkönnyíti az utazást, vagy a munkát.


TELJES KÖRŰ SZERVIZELÉS, KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS ÉS DIAGNOSZTIKA KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉSSEL

Minden az Amerikaivasak által forgalmazott járműre teljes szervizhátteret biztosítunk, mely magában foglalja a modellekre jellemző kötelező szervizeljárást, valamint meghibásodott járművek javítását. Vállaljuk továbbá amerikai autók teljes körű szervizelését és közvetlen gyári alkatrészellátását a legrövidebb határidővel.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, diagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszereltek Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Megbízható és átlátható szerviz programot kínálunk, hogy teljes biztonságban tudhassa autóját.
Karosszéria ügyintézés tekintetében is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szerződéses viszonyban állunk a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal, így a helyi kárfelvételre az esetek többségében jogosultak vagyunk.

KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉS GARANCIÁVAL

Az amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokban autójának VIN azonosítása és robbantott ábrás alkatrész keresés után - az esetek többségében - rövid átfutási idővel vállaljuk az alkatrészek, tartozékok beszerzését. Alkatrész árajánlatot 24 órán belül adunk holland partnerünk segítségével.

DIAGNOSZTIKAI RIPORt
BIZTONSÁGOS AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

Mindannyian tudjuk, hogy ma a hibakód olvasás már nem elegendő. Gyári támogatású programjaink segítségével a hibakód-kiolvasást követően megtaláljuk a jármű hibáit és javítjuk, cseréljük a meghibásodott alkatrészeket.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, autódiagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszerelt Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Az autódiagnosztikai program segítségével hibakód-kiolvasást és törlést, a gyár által a programban javasolt szoftver- és programfrissítéseket, továbbá a visszahívásokat is elvégezzük.

Az általunk értékesített új, amerikai modellek mindegyikére (Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, GMC) 3 év/100.000 km garanciát biztosítunk.
Továbbá a Shelby Europe minden Shelby F-150, Shelby Mustang és Tuscany modellre 2 év/50.000 km garanciát biztosít!

Szervizeltetné amerikai autóját?

GMC Yukon Denali XL

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.