A RAM 1500 Limited eTorque 4WD CrewCab Delmonico Red modellje egy olyan jármű, amely a minőség, a teljesítmény és az elegancia tökéletes kombinációját kínálja. A RAM híres arról, hogy a világ legjobb és legjobban felszerelt teherautóit gyártja, és ez az új modell nem kivétel. A RAM 1500 Limited eTorque 4WD modell további előnye, hogy a legfejlettebb technológiát kínálja az üzemanyag-hatékonyság és a vezetési élmény optimalizálása érdekében.

Márka

A RAM egy amerikai autógyártó, amely az egyik legismertebb és legjobb minőségű teherautókat kínálja a piacon. Az alapítása óta az a célja, hogy olyan teherautókat gyártsanak, amelyek megbízhatóak, strapabíróak és széleskörűen alkalmazhatóak.

Különbségek a Rebel és a Limited között

A RAM 1500 Rebel és a RAM 1500 Limited két különböző modell a RAM kínálatában. A Rebel általában az off-road rajongók számára készült, akik szeretnek letérni az utakról és felfedezni új területeket. A Rebel különféle funkciókkal és fejlesztésekkel rendelkezik, amelyek kiváló off-road teljesítményt biztosítanak. A Limited modell a luxus kedvelőinek készült, akik az autózás élvezetét keresik, miközben élvezik a magas színvonalú kényelmet és felszereltséget.

Futómű

A RAM 1500 Limited 5.7 V8 HEMI eTorque 4WD továbbfejlesztett futóművel rendelkezik, amely lehetővé teszi a sima, kényelmes vezetést akár az úton, akár terepen. A futómű olyan fejlesztésekkel rendelkezik, mint az aktív légfelfüggesztés, amely lehetővé teszi az autó szintjének automatikus 4 sarkú szabályozását, valamint a multilink hátsó felfüggesztést, mely segíti a stabilabb és kényelmesebb vezetést.

Felszereltség

Az autóban megtalálható az összes olyan funkció, amelyekkel a modern autók felszerelhetők, és számos kényelmi és biztonsági funkció is rendelkezésre áll.

A legfejlettebb infotainment rendszer, amely egy 12 hüvelykes érintőképernyős kijelzőn keresztül vezérelhető. Ez a rendszer tartalmazza a vezetési információkat, az autó állapotát, a navigációt, az audió- és zenelejátszást, az okostelefon integrációt, a Bluetooth kapcsolatot és még sok mást. Van vezetősegéd rendszer, amely magában foglalja az adaptív tempomatot, az automatikus vészfékrendszert, a sávtartó rendszert, a távolságtartó asszisztens rendszert, a sávváltás figyelmeztetést, az automata merőleges és párhuzamos parkolást és a kamerával kiegészített tolatóradart. Az autó további kényelmi funkciói közé tartozik a fűthető és hűthető bőrülések, mely elöl 12, hátul 4 irányban elektromosan állíthatók. A fűthető kormánykerék, a panorámatető, a Harman Kardon hangrendszer, az automata klímaberendezés, a LED-es világítás. A 360 fokos kamerarendszer, kiegészítve a digitális visszapillantóval. és még rengeteg extra, mely jellemzi ezt a luxus terepjárót.

Motor

A RAM 1500 Limited eTorque erőteljes motorral rendelkezik, amely képes nagy teljesítményre és hatékonyabb terepjáró képességekre. Alapvetően egy HEMI 5,7 literes V8 benzinmotorral rendelkezik, amely 394 lóerőt és 556 Nm nyomatékot biztosít. Váltója egy 8 sebességes automata sebességváltó, amely nagyon sima váltást biztosít. Rendelkezik továbbá négykerék-meghajtással is, amely növeli az autó terepjáró képességeit és stabilitását.
Ötvözi a luxust és a kényelmet a kiemelkedő teljesítménnyel és megbízhatósággal. Az autó a legmagasabb színvonalú anyagokból és technológiából készült, és a prémium minőségű kialakításnak köszönhetően igazán különleges élményt nyújt vezetés közben.

Európában is elérhető, és azoknak ajánlott, akik szeretnék egyesíteni az eleganciát és a luxust a kiváló teljesítménnyel és az off-road képességekkel. Akik szeretik a hatalmas és erőteljes pick-upokat, valamint azok számára, akik nagyobb, rugalmasabb és kényelmesebb járművet keresnek mindennapi használatra, a RAM 1500 Limited 5.7 V8 HEMI eTorque 4WD kiváló választás lehet.


TELJES KÖRŰ SZERVIZELÉS, KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS ÉS DIAGNOSZTIKA KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉSSEL

Minden az Amerikaivasak által forgalmazott járműre teljes szervizhátteret biztosítunk, mely magában foglalja a modellekre jellemző kötelező szervizeljárást, valamint meghibásodott járművek javítását. Vállaljuk továbbá amerikai autók teljes körű szervizelését és közvetlen gyári alkatrészellátását a legrövidebb határidővel.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, diagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszereltek Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Megbízható és átlátható szerviz programot kínálunk, hogy teljes biztonságban tudhassa autóját.
Karosszéria ügyintézés tekintetében is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szerződéses viszonyban állunk a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal, így a helyi kárfelvételre az esetek többségében jogosultak vagyunk.

KÖZVETLEN ALKATRÉSZ BESZERZÉS GARANCIÁVAL

Az amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokban autójának VIN azonosítása és robbantott ábrás alkatrész keresés után - az esetek többségében - rövid átfutási idővel vállaljuk az alkatrészek, tartozékok beszerzését. Alkatrész árajánlatot 24 órán belül adunk holland partnerünk segítségével.

DIAGNOSZTIKAI RIPORt
BIZTONSÁGOS AUTÓ ÁTVIZSGÁLÁS

Mindannyian tudjuk, hogy ma a hibakód olvasás már nem elegendő. Gyári támogatású programjaink segítségével a hibakód-kiolvasást követően megtaláljuk a jármű hibáit és javítjuk, cseréljük a meghibásodott alkatrészeket.
Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, autódiagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszerelt Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Az autódiagnosztikai program segítségével hibakód-kiolvasást és törlést, a gyár által a programban javasolt szoftver- és programfrissítéseket, továbbá a visszahívásokat is elvégezzük.

Az általunk értékesített új, amerikai modellek mindegyikére (Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, GMC) 3 év/100.000 km garanciát biztosítunk.
Továbbá a Shelby Europe minden Shelby F-150, Shelby Mustang és Tuscany modellre 2 év/50.000 km garanciát biztosít!

Szervizeltetné amerikai autóját?

RAM 1500 Limited eTorque 4WD

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 472 3897, +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.