Slide background

Kiváló teljesítmény
rendkívüli kényelem és luxus

RAM 1500

Tartós, funkcionális és stílusos. Fedezze fel a hasznos funkciókra tervezett külső tulajdonságokat, mint a RamBox® rakománykezelő rendszer és a merész, fekete megjelenésű kivitelek (pl. Night Edition).

Megérkezett az igazi amerikai nagyvas: RAM 1500 TRX. A világ legerősebb és leggyorsabb, szériában készülő pickupja.

RAM 1500 TRX 6.2 Supercharged HEMI® V8 SRT® 702LE.

A RAM 1500 TRX ugyanolyan brutálisan néz ki, mint a Ford F150 Raptor, csak ezt bő 250 lóerővel több mozgatja. A TRX-ben 6,2 literes, V8-as motor dolgozik 702 lóerővel és 880 Nm forgatónyomatékkal. A TRX modellbe több újdonság került: aktív csillapítású felfüggesztés; egyedi hűtőrács és csomagtér RAM jelvények; LED-es fényszórók és hátsó lámpák; szélesített hátsó sárvédők; méretes kétoldali kipufogóvégek. A hátsó differenciálmű elektronikusan zárható, mind a négy kerék állandóan hajtott. Külön a TRX-hez fejlesztették ki a vegyes használatra szánt abroncsokat. A 60 mérföldes óránkénti (96km/óra) sebességre 4,5 másodperc alatt gyorsul fel; 10,5 másodperc után már 160 km/óránál jár ez a nagyvas, a végsebesség 190 km/h. A motor extra levegőigényéről a gépháztetőbe vágott, nagyméretű kürtő gondoskodik.

Fotók: Péter Mosoni | Photography

FORRADALMI MOTORTECHNIKA AZ ÚJ RAM TEHERAUTÓBAN.

5,7 HEMI V8

A HEMI legendás Chrysler alakú motornak számít, amely évek óta része a Dodge RAM- nak.

A RAM 1500 legújabb generációjában is a nagytérfogatú, 5699 ccm hengerűrtartalmú, 90 °-os V8-as motor és félgömb alakú égéstér az alapja egy erőteljes, tartós és hatékony pickupnak. A 5,7 literes HEMI V8 MDS és VVT rövidítéssel rendelkezik. Az előbbi a henger szelektív deaktiválásának rövidítése. Olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a nyolc hengerből csak négy működik a részleges terhelési tartományban, csökkentve ezzel az üzemanyag-fogyasztást. A második rövidítés a változó szelepvezérlésre utal, amely biztosítja a szelepek optimális nyitási idejét.

A HEMI szó valójában egy becenév és az angol „félgömb alakú” kifejezésre utal. Ennek a motornak az eredeti verziói jellegzetes, félgömb alakú égéstérrel és dugattyúkkal rendelkeztek.

ETORQUE OPCIÓ

Végy egy HEMI V8-at és adj hozzá egy kis elektromosságot.

Az eredmény egy vadonatúj 5.7 HEMI V8 eTorque, amely 48 voltos enyhe hibrid technikával, új mérföldkövet jelent a RAM számára.
A szíjhajtású motorgenerátor egy 430 wattórás akkumulátorból meríti az energiáját, amely a hátsó ülés mögé van felszerelve. Az elektromotor alacsony fordulatszámon támogatja a V8-at, hogy lehetővé tegye a hatékonyabb működést. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan nyomaték (555 Nm) érhető el nagyobb fordulatszám-tartományban. Ezt észre fogja venni, például, amikor nagy terhet vontat.

HARMAN KARDON AUDIO

A Ram segítségével nemcsak a nappali kényelmét élvezheti, hanem a megfelelő hangminőséget is.

A Laramie verziótól kezdve a Ram 1500 alapfelszereltségként egy fenséges Harman Kardon audiorendszerrel van felszerelve. Ez a kifejezetten a RAM 1500-hoz tervezett rendszer 19 hangszóróból áll.

TÖBBFUNKCIÓS HÁTSÓ AJTÓ

EZ A CSOMAGTÉRAJTÓ KÉPES MINDENRE

A RAM 1500 egyik leghasznosabb tulajdonsága kétségtelenül a multifunkcionális csomagtérajtó. Normál körülmények között lefelé nyitva 900 kg teherbírással rendelkezik, akárcsak a hagyományos csomagtérfedél. További pántok segítségével más irányban is kinyitható.

A csomagétajtó függőleges helyzetben is kinyitható. Ebben az esetben az ajtó oldalra nyílik, mely különösen akkor hasznos, ha nehéz rakománya van, amelyet közvetlenül a platóra szeretne emelni vagy abban az esetben is ha vontatni szeretne.

RAMBOX

A RamBox opció valóban egyedülálló, ő az egyetlen gyártó, amely ezt az intelligens megoldást kínálja.

A rendszer két tágas tárolórekeszből áll a rakományágy hosszanti irányában. A rekeszek körülbelül 128 cm hosszúak és körülbelül 200 liter űrtartalmúak. Mivel a fedelek zárai a központi zárrendszerhez vannak csatlakoztatva, az egész jármű egy gombnyomással bezárható. Így biztos lehet benne, hogy soha nem fogja véletlenül elfelejteni bezárni a RamBox-ot. A tárolórekeszek alján található egy dugó, amely könnyen eltávolítható. Ez megkönnyíti a doboz kiürítését, ha mondjuk tisztítás közben feltöltötte volna vízzel. A maximális teherbírás 68 kg, így rengeteg szerszámot képes hordozni. Vagy feltöltheti a dobozt jéggel és hideg üdítőkkel, hogy egy forró nyári napon hideg itallal lepje meg barátait!

Modellválaszték kínálatunkban

RAM 1500 Rebel

RAM 1500 Laramie

RAM 1500 Longhorn

RAM 1500 Limited

RAM 1500 Limited Night Edition

RAM 1500 TRX

Felkeltettük érdeklődését?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne? Kérjük keresse Nagy Sándor - +36 20 316 2933 - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.