Slide background

Legenda
minden tekintetben

Chevrolet

Chevrolet. Svájcból indult, Amerikában teljesedett ki.

A Chevrolet az egyik legismertebb autógyártó a különféle luxusautó-típusok széles választékával, beleértve a luxuslimuzinokat, pickupokat és SUV-okat. Louis Chevrolet alapította 1911-ben, aki született svájci és szenvedélyes autóversenyző volt. Jelenleg a Chevrolet a General Motors alá tartozik.
A Chevrolet járművei egyesítik a precizitást és a teljesítményt, ami a cég alapítójához és névadójához vezethető vissza.

Chevrolet modellek értékesítése és szervizelése

Akik érdeklődnek a népszerű Chevrolet modellek iránt, azoknak állunk rendelkezésére tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, közvetlen alkatrész beszerzéssel. Szerviz- és javítási munkák, valamint a garanciális és jótállási problémák esetén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

Modellválaszték kínálatunkban

Chevrolet Silverado Trail Boss

Chevrolet Silverado High Country

Chevrolet Tahoe

Chevrolet Suburban

Chevrolet Camaro

Chevrolet Corvette

Chevrolet Silverado 1500

Masszív megjelenés, erős meghajtás, kényelem és biztonság.
A Silverado a Chevrolet teljes méretű pickupja, mely évek óta a Ford F-150 és RAM 1500 első számú versenytársa. A 2019-es modellévre a Silverado-t az alapoktól kezdve újratervezték. Az új Silverado 1500-ra jellemző az erőteljes megjelenés – legyen szó elölről, oldalról vagy hátulról. A Silverado jelenleg a legerősebb pick-up a 3 nagy rivális - Ford F-150, RAM 1500, Silverado 1500 - közül.

Ha a pick-upok tervezésében és gyártásában szerzett 100 éves tapasztalatot valaki a 7 millió mérföldes tesztvezetéssel kombinálja, akkor nem egy hagyományos pickupot kap. Az új Silverado nagyobb, erősebb és könnyebb, mint elődje. A Silverado új Durabedje kategóriája legnagyobb csomagterével, 12 rögzítési ponttal, 120 V-os csatlakozással és fel-le funkcióval rendelkező elektromos csomagtérajtóval rendelkezik.

Felkeltettük érdeklődését?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne? Kérjük keresse Nagy Sándor - +36 20 316 2933 - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.