Slide background

Egy megvalósult álom
Magyarországon

Shelby F-150 és Mustang

A SOLYMÁR-SZALAY CÉGCSOPORT AZ ELSŐ MÁRKAKERESKEDŐI CSOPORT MAGYARORSZÁGON, AMELY EXKLUZÍVAN FORGALMAZZA A SHELBY F-150, SHELBY MUSTANG ÉS FORD F-150 HARLEY DAVIDSON EDITION ÉS TUSCANY MODELLEKET GYÁRI GARANCIÁVAL!

A Shelby Europe 2016-ban alakult. A csapat szüntelenül azon dolgozott, hogy a legendás Shelby teljesítménymárkát az európai piac számára elérhetővé tegye. Ennek köszönhetően 2016 óta az európai specifikációjú Shelby modellek hivatalosan is elérhetők Európában.

Solymár-Szalay Kft.: hivatalos Shelby márkakereskedő és szervizpartner

A Solymár-Szalay (Ford Solymár) cégcsoport a Shelby modellportfólió hivatalos importőre és forgalmazója Magyarországon.

A Shelby modelleken kívül cégcsoportunk a Tuscany modelleket, az F-150 Harley Davidson Edition-t is forgalmazza. Tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, közvetlen alkatrész beszerzéssel állunk a rendelkezésére. Szerviz- és javítási munkák, valamint a garanciális és jótállási problémák esetén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

A Shelby Europe minden Shelby és Tuscany modellre 3 év/100.000 km garanciát biztosít!

Shelby Mustang: gyorsabb, erősebb és lendületesebb, mint valaha.

A legújabb kiadású Shelby Mustang csúcsmodell akár 800 lóerőre is képes, így ezzel a teljesítménnyel a legerősebb Mustang a portfoliónkban. A Shelby Mustang jelenleg 2 modellváltozatban érhető el: GT és SuperSnake.
Exkluzív sportautók korlátozott mennyiségben.

  • akár 800LE,
  • 3,5s 0-100 km/h,
  • kiváló teljesítménymutatók,
  • Európa-szerte egyedülálló,
  • gyártóhely: Techart, Németország.

SHELBY MUSTANG MODELLEK

SHELBY MUSTANG GT 5.0 V8 460LE

Shelby GT csomag tartalmazza többek között a GT karosszériát és felszereltségeket, Shelby GT felniket és gumiabroncsokat, Shelby GT Le mans stílusú csíkozást és az egyedi sorszámozott Shelby plakettát.

Elérhető színek:
s 01

SHELBY MUSTANG GT-H 5.0 V8 460LE

A GT-H csomag tartalmazza a GT-H karosszériát és felszereltségeket, a Shelby GT-H Le mans stílusú arany csíkozást és az egyedi sorszámozott Shelby plakettát.

Elérhető színek:
s 02

SHELBY MUSTANG GT-H KOMPRESSZOROS 5.0 V8 670LE

Ez a Shelby GT-H kompresszoros motorral, továbbfejlesztett felfüggesztéssel és fékekkel érkezik, továbbá a csomag tartalmazza a GT-H karosszériát és felszereltségeket, a Shelby GT-H Le mans stílusú arany csíkozást és az egyedi sorszámozott Shelby plakettát.

Elérhető színek:
s 03

SHELBY MUSTANG SUPERSNAKE KOMPRESSZOROS 5.0 V8 750LE+

Ez a Shelby SuperSnake kompresszoros motorral, továbbfejlesztett felfüggesztéssel és fékekkel érkezik, továbbá a csomag tartalmazza a Supersnake karosszériát és felszereltségeket, a Shelby Supersnake egyedi csíkozást, a Shelby Supersnake limitált kiadású Techart belső kialakítást és az egyedi sorszámozott Shelby plakettát.

Elérhető színek:
s 04

Felkeltettük érdeklődését?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne? Kérjük keresse Nagy Sándor értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen: +36 20 316 2933 vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!

SHELBY F-150 MODELLEK

SHELBY F-150 SUPERSNAKE TRUCK

5.0 V8 Kompresszor 755 LE A6 AWD

SHELBY F-150 OFF-ROAD TRUCK

5.0 V8 Kompresszor 755 LE A10 AWD

TUSCANY F-150 MODELLEK

HARLEY DAVIDSON F-150 BY TUSCANY

5.0 V8 395 LE A10 AWD

BLACKOPS F-150 BY TUSCANY

5.0 V8 395 LE A10 AWD

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Shelby Mustang és F-150 modellekre vonatkozó árak tekintetében kérje ajánlatunkat, mivel azok mindig az aktuális árlisták és készletlisták alapján készülnek és a megadott konkrét modellekre vonatkoznak. A változtatás és tévedés jogát fenntartjuk. Tájékoztatásunk nem teljes körű, további részletekért és szerződésmintáért keresse értékesítő kollégáinkat! Ajánlattételnek kizárólag az értékesítő kollégáink által írásban átadott, vagy megküldött ajánlat minősül, a fenti hirdetések tájékoztató jellegűek. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel.

Felkeltettük érdeklődését?

Érdeklődik valamelyik amerikai modellünk iránt? Elérhető készletlistát, árajánlatot vagy tesztvezetést kérne? Kérjük keresse Nagy Sándor - +36 20 316 2933 - értékesítő kollégánkat vagy kérjen ajánlatot online. Amennyiben nem találja oldalunkon az Ön által keresett vagy megálmodott amerikai autót, keressen minket, állunk szíves rendelkezésére a beszerzésben!

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.