Szerviz

Bármit is keres amerikai autójához, mindig számíthat a segítségünkre. Akár kedvező szervizajánlatainkra kíváncsi, akár szüksége van egy hasznos ötletre azzal kapcsolatban, hogyan tehetné autóját még biztonságosabbá és kényelmesebbé – mi örömmel segítünk Önnek.

Az amerikai modelljeink értékesítése után sem engedjük el az Önök, amerikai autó tulajdonosok kezét. Gondoskodunk autója állapotáról, legyen szó akár szervizelésről, karosszéria javításról vagy alkatrész beszerzésről. Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált szervizes és alkatrészes kollégával, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére. Jelentkezzen be szervizünkbe online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben!


Igényeljen Amerikai Vasak szerviz hűségkártyát!

Az Amerikai Vasak Szerviz Hűségkártya Programja szervizünk hűséges ügyfeleinek kíván előnyt nyújtani!
Szerviz Hűségkártyáját igényelje személyesen szervizünkben, mely kedvezményt már az első szervizlátogatás alkalmával igénybe tud venni! Ahogy amerikai autója öregszik, egyre több odafigyelést igényel. Szakembereink kizárólag hivatalos, gyári alkatrészeket használva, megfizethető áron gondosodnak arról, hogy autója mindig megbízhatóan üzemeljen. Amerikai gépkocsiját hivatalos, gyári komputeres diagnosztika segítségével javítjuk, robbantott ábrás gyári alkatrészkereső programmal azonosítjuk a szükséges alkatrészt. Minél idősebb amerikai gépjárműve, annál nagyobb kedvezményre jogosult szervizünkben!

A táblázatban szereplő munkadíj kedvezmények csak abban az esetben érvényesíthetőek, amennyiben a szervizelés során felhasznált mindennemű alkatrészt és anyagot a szervizünkben, a beépítés napján vásároltak meg. Csak alkatrész vásárlása esetén a kedvezmények nem érvényesíthetőek. Jelen akciónk más, futó kedvezménnyel és szerződésben vállalt engedménnyel nem vonható össze!

A fenti kedvezmények visszavonásig érvényesek. A jogosultság feltételei: folyamatos szervizeltetés az Amerikai Vasak szervizében. A Hűségkártya autóra (rendszámra) szól, a kedvezmények igénybevételére a gépkocsi mindenkori tulajdonosa jogosult.

Várjuk szervizünkben!


Hogy miért érdemes amerikai autóját nálunk szervizeltetni vagy alkatrészt vásárolni hozzá?

Teljes körű szervizelés, karosszéria javítás és diagnosztika

közvetlen alkatrész beszerzéssel

Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, diagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszereltek Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően. Megbízható és átlátható szerviz programot kínálunk, hogy teljes biztonságban tudhassa autóját.

Karosszéria ügyintézés tekintetében is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szerződéses viszonyban állunk a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal, így a helyi kárfelvételre az esetek többségében jogosultak vagyunk.

Közvetlen alkatrész beszerzés

garanciával

Az amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokban autójának VIN azonosítása és robbantott ábrás alkatrész keresés után - az esetek többségében - rövid átfutási idővel vállaljuk az alkatrészek, tartozékok beszerzését. Alkatrész árajánlatot 24 órán belül adunk holland partnerünk segítségével.

Diagnosztikai riport

Biztonságos autó átvizsgálás

Mindannyian tudjuk, hogy ma egy hibakód-kiolvasó nélkül, a szervizelés csupán találgatás.

Szervizünk hivatalos gyári, amerikai Ecat, Mopar és ACDelco alkatrészkereső programokkal, autódiagnosztikai műszerrel és eszközökkel felszerelt Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Buick és GMC márkákat illetően.

Az autódiagnosztikai program segítségével hibakód-kiolvasást és törlést, a gyár által a programban javasolt szoftver- és programfrissítéseket, továbbá a visszahívásokat is elvégezzük.

Munkatársaink

Veress Csaba

Szerviz tanácsadó - munkafelvétel

☎️+36 20 261 9239

📧 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Deák Zoltán

Alkatrész üzletág vezető - alkatrész igénylés

☎️+36 20 274 1222

📧 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mosolygó Bálint

Karosszéria üzletág vezető

☎️+36 20 263 0812

📧 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Sándor

Értékesítési tanácsadó

☎️+36 20 316 2933

📧 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Garancia

Az általunk értékesített új amerikai modellekre (Ford, Shelby, Lincoln, Ram, Dodge, Jeep, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Corvette, GMC) 3 év/100.000 km garanciát biztosítunk.

Továbbá a Shelby Europe minden Shelby F-150, Shelby Mustang és Tuscany modellre 2 év/50.000 km garanciát biztosít!

Szerviz bejelentkezés

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Amennyiben igényli hozom-viszem szolgáltatásunkat, kérjük adja meg a gépjármű átvétel helyszínét. Egy munkatársunk az Ön által megadott helyen és időben átveszi a járművét, szervizelés után pedig vissza is szállítja a megadott helyre. A szolgáltatás díjáról kérjük tájékozódjon weboldalunkon vagy kérje szervizes kollégáink segítségét.


Kitöltési hiba

Tájékoztatjuk, hogy szervizünkben 1-2 hetes előjegyzéssel dolgozunk, így az Ön által megjelölt időpont egyeztetése céljából kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Köszönjük megértését!


Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Kitöltési hiba

Az Amerikai Vasak megálmodója a Solymár-Szalay Kft. (Ford Solymár). Minden azzal kezdődött, hogy nem tudtunk nemet mondani ügyfeleink megkeresésére, így az amerikai autó birodalmunk portfólió bővítésébe kezdtünk és ennek köszönhetően elindítottuk az amerikaivasak.hu weboldalunkat. Meglévő kínálatunkat folyamatosan szélesítjük, azonban szívesen fogadunk és örömmel teljesítünk egyedi megkereséseket is! Ford F-150, Ford Bronco, Ford Expedition, Shelby Mustang és F-150, Shelby GT500, Lincoln, RAM 1500, Dodge, Jeep, Cadillac, Chevrolet, Corvette és GMC modellek. Látogasson el hozzánk és ismerkedjen meg közelebbről modelljeinkkel! Cégünk tapasztalt, motivált csapattal, dedikált értékesítő és szervizes kollégával, hivatalos, gyári szervizprogramokkal, közvetlen alkatrész beszerzéssel áll a rendelkezésére.

Solymár-Szalay Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1152 Budapest, Városkapu utca 11.

Autó értékesítés: +36 20 316 2933 Szerviz bejelentkezés: +36 20 261 9239 Alkatrész igénylés: +36 20 274 1222; +36 1 265 5155, +36 1 265 5156

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ - PÉNTEK: 08:00-17:00

© 2021 - Amerikai Vasak. Minden jog fenntartva.